.

Godmorgon

Kategori:

Vaknade precis, så ligger fortfarande kvar i sängen eftersom Kristian inte vaknat än. Så tänkte att jag kunde blogga lite. Såg också att bildera som skulle kommit upp igår inte gjorde det.. Så dom kommer nog upp imorgon.
Imorgon är det jobb som gäller, 7-16. Ska faktiskt jobba hela denna veckan , så blir inte något bloggade på dagen, utan de kommer på eftermiddagen/kvällen isf.
Men nu ska jag väcka Kristian, så får ni ha det så bra. Puss

Senaste dagarna i bilder

Kategori:

jipppppiee!

Kategori:

igår när jag vaknade gick jag direkt ut i solen och satt där ett bra tag! efter nån timme kom Natalie hem till mig och det blev mys prat ute i solen och lite barbacka ridning i hagen , även glassätning :)fick också ett grymt mail! sommarjobb! yeeeey! sedan kom min älskling hem och kan säga att jag är så stolt över honom :DD inte långt kvar nu gubben !
vid 7 var det dags för match inne i stan, matchen slutade 1-1, men faktiskt så skyller jag mycket på domaren eftersom han blåste av för minsta lilla! plus att han är över 70 år.
sedan var duschen och sen att lägga sig i sängen och kolla film med älsklingen :)) för idag var det dags för jobb! ;)
jobbade 7-4 och kan säga att jag trivs!! :D
nu ligger jag ute i solen med datorn och ska sätta på en film, blir så lätt uttråkad när jag solar :p
puss!

dom senaste dagarna

Kategori:

hej på er!
ledsen för att det typ inte blivit någon uppdatering! men det är sommarlov och jag vill inte spendera massa tid vid dator :) det får jag göra sen i skolan istället när jag ända sitter vid datorn varje dag..
men på skolavslutningen hade vi klassfest hos julia, tack julia ! kan säga att våran klass är grym! sedan blev det stan på kvällen. var hemma vid 2 tiden tror jag och då blev det sängen direkt.
sedan har jag inte gjort något speciellt så.. jo föresten! i lördags var det student fest hos Timmy , riktigt roligt och mysigt då det blev god mat (grillat &potatissallad) och god dricka till. tackar vi för timmy!
söndagen spenderade jag på håstens IP där det var en fotbolls cup där dom samlade in pengar till barncancerfonden. vilket var en väldigt fin tanke! alla pengar dom fick in gick dit, och det blev ca 20000 kr, hur grymt? kristian var med och spelade, och även massa andra jag kände, så det var kul att kolla på, fotade även en hel del, så kanske kommer upp en bild nån dag ;)
nu har precis kristian åkt från mig för att ha körlekion, pappa har åkt hemmifrån och mille har åkt hemmifrån och dom andra jobbar, detta innebär att jag helt plötsligt sitter hemma själv :( haha...
jo måste bara berätta att vi fått två nya kattungar ! fick dom i förrgår, as söta! det var min andra katt kevin (kevin är en tjej) som fick sina första ungar! så om någon vill ha en katt är det bara att säga till, eftersom vi inte kan behålla dom för att vi redan har för många katter :)
nu blev det mycket för er att läsa, ledsen för det.
puss!

hoppas på en grym kväll!

Kategori:

igår tog min fina  syster studenten,grattis till henne!
idag hade vi avslutning!så nu är det sommarlov!! och nu håller jag på fixa mig för att sen dra vidare till julia där det är klassfest! och sen blir det stan!
första knäppt,många kvar!

Mina fina syster gick balen igår

Kategori:

slappis dag

Kategori:

Dagen var väldigt slapp idag. började med att vi i skolan skulle bestämma vilka pizzor vi vill ha på torsdag ;) vardags lyx på plus<3
sedan fick vi en uppgift där vi skulle fota något som representerar året som gått på plus. och är här min,julia och victors bild ;) vi ville få fram att det har i vissa fall varit tråkigt då vi kanske fått en tråkig uppgift och sen att vi har haft jävligt roligt också :)
vi gjorde inte bilden så välgjord eftersom vi alla är väldigt skoltrötta just nu och orkar inte lägga ner massa tid haha ^^
sen slutade vi halv 12 typ och då gick jag och åt och sen gick jag till kristian en stund tills min buss kom. sen har jag bara varit hemma och haft skit tråkigt faktiskt. har inte haft någonting alls att göra :(
men ska snart duscha och sen kolla film typ:) eller om jag ska bada.. hm.. har inte bestämt mig en :)
puss

Liseberg

Kategori:

I lördags blev det Liseberg med älsklingen, syster och Emil. hade riktigt roligt och vädret var bra!
var inte hemma förän 12-halv 1 tiden och då kan jag säga att hela min kropp var väldigt trött :p
Så somnade fort när jag kom hem:)
sedan i söndags åkte jag med mamma och pappa och köpte blommor , så blev det att jag ,kristian,emil och jennie fixade ett utav våra land här hemma som vi inte skött på några år, var ormbunkar över hela landet,så vi rensade bort allt och sen planterade blommor :) bra sak att fördriva en dag med tycker jag hehe.
idag var det en lugn dag i skolan då vi kollade på film hela förmiddagen och sedan på eftermiddagen var det att göra klart sånt som inte är färdigt, så har bara en sak kvar nu att göra innan lovet! och det är att översätta en engelsk text , så det går ändå fort :D men orkade bara inte med det idag eftersom jag skrev en svenska brev, skrev klart min uppsats om en fotogra,skrev klart uppgiften om begrett och gjorde klart idrotts häfftet . så får göra engelskan imorgon :)
nu ska jag sova, är riktigt trött! så hoppas på en lugn dag imorgon med, för på onsdag är vi lediga woppwopp!
puss

Ridtur med tallen

Kategori:

min vecka har varit bra, dagen idag var slapp då jag och tre till från skolan var på bocksten skolan och typ lärde dom fota/rediger haha ;) sedan när vi kom tillbaka hade vi frågesport med Anita och åt kakor och vid kvart över 1 slutade vi och då drog jag ner till stan och köpte ett par svarta jeans och ett blått nagelack (Y)
nu sitter jag hemma och har tråkigt, men ska nog snart ut och rida en lite tur med Tallen :) kristian är hos en kompis idag så jag får vara själv haha :p
ne nu ska jag ut,puss
min fina