.

halsfluss..

Kategori:

Sitter framför tvn och kolla big brother nu. var i stan innan och kollade herranas innebandy match, tyvärr blev det förlust med 6-5.. men nu får vi hoppas att dom vinner på söndag!
idag har det för övrigt varit en slapp dag :) gick i skolan 9-12 och gjorde typ ingenting. eftrsom jag gjorde min fotografering igår ;) men fick iallafall redovisat min affich, så imorgon är jag ledig!<3
natten har iallafall inte varit så bra,älsklingen har åkt på halsfluss så han höll mig vaken stor del utav natten.. stackars liten<3
nu ska jag kolla vidare så taggar vi en riktigt bra dag imorgon som består utav ledig dag,middag och bastu+bad med vänner från skolan! och sedan sova hos älsklingen :* även ifall jag kan få halsfluss så är det värt att gosa med min pojke<3
puss!

Om gårdagen

Kategori:

Igår var det först ett pass på Atletica med skolan som gällde,kan ju säga att träningsverken känns ganska rejält idag...
iaf,efter det blev det en Vanilia latte på EH med Natalie och Evelina innan det var dags att bege sig upp till skolan igen. dagen rullade på,jag gjorde ett prov i färglära som jag inte gjort innan pga att jag var sjuk när dom andra gjorde det,så det känns skönt att ha det gjort.  efter skolan drog jag och Natalie ner till stan,letade bland annat efter en present till min syster som fyller 19år idag,GrattisGrattis tilll henne!<3
blev också massa prat och skoj med bästa tjejen på jorden!<3
Puss!
bjuder på en bild på mig och bäztizen!

min nya bästa vän!

Kategori:

fick hem denna skönheten idag!!:D min nya bästa vän,hih!
Canon eos 7D in my heart!

Glass i solen!

Kategori:

Hej på er!
sitter hemma hos älsklingen och myser! snart blir det att ta moppen till bua för att äta glass med Alex i det härliga vädret! ville bara uppdatera lite snabbt, puss!

Riktigt bra fredag

Kategori:

Igår var det en riktigt bra dag!
började med att jag vaknade upp brevid älsklingen,sedan drog jag inte till stan och mötte upp alla på skolan. så tog vi tåget upp till Göteborg,där vi skulle kolla på stylist sm. blev att titta på de,gå runt lite i nordstan och sedan tillbringa mycket tid ute i värmen. kändes som en dag mitt i sommaren! helt otroligt underbart!
sedan blev det tåget hem och jag , natalie och lovisa hade lite VIP på vägen hem.. en stund iallafall,tills en sur tjej som jobbade på tåget kom och sa att vi inte fick sitta där?haha
sen så åkte jag hem till älsklingen och fixade mig för att sen åkta till lovisa i bua där jag tillbringade kvällen med två underara tjejor Natalie & Lovisa! då det blev god mat och lite dricka. ni är bäst,puss!
sen kom älsklingen och hämtade mig så då blev det hem till honom och mysa!
puss !
(bilder kommer senare eller imoron)

värmer fötterna framför ugnen

Kategori:

Igår efter skolan så följde natalie med mig hem så red vi en tur på Tallen och Lukas :) sedan så åkte vi hem till natalie,duschade och la oss i sängen för att kolla Big Brother. kan ju säga att Sipan är ju ett jävla svin! helt rätt att han åkte ut pga det!
iallafall, sen idag så tog vi moppen till skolan. jag hade en lektion sen på andra lektionen gjorde jag matteprov. det var då jag började känna mig illamående så pratade med min lärare om att åka hem, vilket han tyckte var en bra idé eftersom han hade sett på mig att jag inte mådde bra. men följde iallafall med till matsalen eftersom det var pannkakor (a)
sen när jag kom hem fikade jag med mamma och pappa och sen tog jag in tallen och red han lite, eftersom jag samtidigt gjorde ett fotorepotage som ska in nästa vecka.
nu sitter jag och äter stekt ägg och värmer mig framför ugnen.
kanske åker hem till älsklingen ikväll eftersom han praktiserar nu i tre veckor och kan knappt träffa han då eller prata med han på dagarna. så får hoppas att jag åker dit :)
imorgon ska vi upp till Göteborg på sylist sm med skolan. så det blir en chill dag !
puss!

Gekås

Kategori:

igår hade jag värsta skit dagen!
börja med att jag inte kunde sova på hela natten. sen på morgonen hade vi strömavbrott, sen när jag skulle ta ut hästarna rymmen gunsan och lukas -.-" så fick jaga dom i ca 40 minuter. kom till skolan vid 11 tiden ungefär.. så hae inpricip bara idrott på eftermiddagen :p
på lunchen blev det att jag , natalie och maja drog till willys och köpte tårta botten,grädde,sylt,ljus,vaniljgrej för att sen baka ihop en tårta haha :p kan ju säga att den inte blev så god...
efter skolan blev det gekås med Natalie. sedan åkte vi hem till mig och färgade håret på varandra,så nu är jag äntligen av med min fula hårfärg som var helt fucked up! så nu är det mörkbrunt istället!
puss!

bra dag!

Kategori:

haha var en riktigt rolig och bra dag i skolan idag!
vi skulle som sagt spela in film till plusgymnasiet så det blev massa flum,filming,interjuvande,hänga gubbe, m.m på bästa gymnasiet!:D också sen pricken över i:et så fick jag sluta 20 över 2 istället för kvart över tre då vi egentligen skulle sluta,hihi (a) sen när jag kom hem fixade jag och pappa en sak som jag berättar för er i veckan ;)!
blev sedan att dra ut till stallet och fixa hästarna och sedan tog jag in gunsan och brostade henne :)
nu har jag bara suttit och tatt det lungt en stund,håller också på uppdaterar min iphone,så får se om det blir någon förbättring! hoppas det,eftersom min iphone har varit riktigt seg på sista tiden!
men men,nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Bröllopsfotografen och äta chips,och sen blir det BB,hihi
puss!

Filmning

Kategori:

Blir ingen fotografering i eftermiddag eftersom studion var upptagen.
hela denna dagen arbetar vi med filmer om skolan :) så kommer la up snart ;)
efter vi är klara med den tror jag vi fick sluta,så kanske slutar om drygt en timme :) nice!
Pussen!

Fotografering

Kategori:

Godmorgon på er!
idag är det strorm ute, och innan snöade det tillochmed!:O uscha! vill ha sommar!
efter skolan igen ska jag ha en fotografering med söta lilla Felicia,som är 5år :) så ni kommer antagligen få se bilder här ikväll eller imorgon !
men nu måste jag dricka upp mitt kaffe och sedan dra mig till skolan!
puss!

BB och godsaker

Kategori:

kristian åkte hem för ca en halv timme sen , så då fixade jag lite gott (popcorn,godis,oboy) och sitter nu och kollar Big Brother :)
innan kollade jag på live chatten Michaela Dahlström hade, tycker det är en riktigt härlig,go och begåvad tjej!
kolla in hennes blogg här!
vet att man kommer in på någon reklam sida när jag länkar något, men längst upp i högra hörnet står typ Vänta.. 3,2,1 sekunder. sen hoppa över annons. tryck där så kommer ni till sidan :)
nu ska jag kolla vidare,puss!

Hej på er

Kategori:

Hej på er!
vaknade redan halv 9 idag, har verkligen haft svårt för att sova nu dom senaste dagarna :( vet inte vad det beror på. men hoppas det "går över"
idag händer det inte så mycket tror jag, vi har grejat ute i stallet lite nu eller ah dom andra är fortfarande ute men jag fick så ont i huvudet att jag var tungen att gå in en stund. vi håller nämligen på att renoverar om i stallet, så det blir nog nice när det är klart :)
annonsen på min kamera hittar ni föresten här!
puss

ute på annons

Kategori:

nu har jag äntligen fått tummen ur och lagt ut min kamera på blocket. så om någon vill köpa den så får ni gärna göra de ;) blir antaligen en Canon eos 7D sen :) sweet!
idag har det varit kalas här för att mamma fyller år! grattis grattis!
och nu sitter jag i köket och tar det lungt medans krisitan är ute i garaget med dom andra. som ni förstår bor han nästintill i garaget haha ;)
ne nu ska jag dra mig!
puss

sovmorgon

Kategori:

hejhej! igår fick jag ett sms utav min rektor att vi fick sovmorgon och började 10 istället för 9. det var ju skönt , då tänkte jag att jag kunde ju sova en timme längre,men nejdå. då har mamma glömt av att jag hade sovmorgon och kommer insprringades till rummet halv 8 ba: jolin! ska inte du upp?! -.- så kunde jag såklart inte somna om, men det var ändå bra för då fick jag ta det lungt på morgonen iallafall :)
nu måste jag åka ner till bussen!
puss!

sjukling

Kategori:

Godmorgon på er
vaknade vid 7 tiden och kände att jag inte var riktigt pigg, mitt huvud var tungt och kände att jag är på väg att bli sjuk. så valde att stanna hemma idag. och nu fryser jag, tungt huvud,trött,snyvig m.m uscha :(
så får bli en hemma dag med både mamma och pappa. så får se vad vi hittar på. men för mig blir det antagligen gott gott och lägga mig och kolla igen "top model Sverige" som jag missat något avsnitt utav. sen kolla film eller nått :)
men ni får ha det så bra! underhåll mig gärna!
puss!

lite om mig

Kategori:

DITT LIV
Vad heter du? – Jolin Larsson
I mellannamn då? – marion , annie
Vart bor du? – Varberg
Trivs du där? – jodå
Brukar du läsa horoskop? – ibland :)
Har du körkort? – moppe (y) 
Äger du några converseskor? – jaop
Favoritdjur? – häst,hund
Vad spenderar du dina pengar på? – tallen,kläder och smått och gott (A)
Senaste konserten? – var nog rix fm i sommras :)
Sprit, cider, vin eller öl? – sprit,cider
Antal kuddar i sängen? – 5
Kan du baka bullar? – jadå! :D 
Bläck eller blyerts? – bläck
Mc donald's eller burger king? – Mc donald's

Är du allergisk mot något? – kiwi,pollen
Äger du ett busskort? – aah 
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? – grön och röd

Vad åt du till frukost? – två mackor
Hur ser du ut idag? – svarta nylånstrumpe byxor, vitt bas linne och en blå rutig skjorta
Nästa mål i ditt liv? – börja fota mer och bli bättre på de :)
Vad såg du senast på tv? – big brother
Hur svarar du i mobilen? –  hallå?
Vem ringde dig senast? – pappa 
Antal timmar sömn inatt? – 7-8 kanske
Sov du ensam? – nepp, jämte min älskling<3 

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: – jag och kristian<3
Såg dig gråta: – kristian tror jag
Fick dig att gråta: – kommer inte ihåg :)
Du gick på bio med: – kristian
Du gick på stan med: – matilda och Emy 
Skällde på dig: – haha vet inte ^^
Skickade ett e-mail till dig: - en annonsör

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? – absolut
Bråkat med ditt husdjur? – haha om jag har!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? – ja :o 

SAKER
Tar du droger? – jadå varje dag.. Nej! bara idioter som gör de!
Vad är du mest rädd för? – lastbilar!! spindlar och om någon gör en ful grimase mot mig och jagar mig...
Vart vill du gifta dig? – kyrkan eller stranden :) 
Vad hatar du verkligen? – lastbilar! falska människor som bara vill förstöra,och folk som bara klagar på allt!

Har du varit kär? – är kär!

Har du ett jobb? – ne :(

Gillar du att ha folk omkring dig? – ibland,ibland inte

Är du ett hälsofreak? – haha ne... 

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? – Erik Segerstedt när jag var 14..<3 
Är du ensam nu? – ensam i köket,ja :) 
Några piercings/tatueringar? –  ;)
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? – vad som helst som någon går runt och sjunger på.
Vill du gifta dig? – ja
Vill du ha barn? –  ja :D


FAVORIT
Rum i huset? – köket och mitt 
Typ av musik? –  blandat :) 
Månad? –  Maj för då fyller jag år! hihi och sen juni,juli,augusti för då är de sommar ;) 

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - nej
Köpt någonting? - nej
Varit sjuk? – börjar bli nu...
Sagt "jag älskar dig"? - ja :) 
Träffat nån ny person? –  har jag säkret :p 
Saknat någon? – alltid
Kramat någon? – jao
Kysst någon? – japp
Haft sex? – ja 

SENASTE
Låt du hörde: – nothin'on you 
Film du såg: – bröllopsfotografen<3 
Drink du köpte: loka tror jag. nej cola zero var de nog!
Mat du åt: – pyttipanna och ägg!:D 
Gången du åt en 7- hu? 
Människa du slog: – haha vet inte 
Längsta bussresa? – branäs resan med klass 9:) 
Irritation: – uttråkad

 

Godmorgon!

Kategori:

Godmorgon på er!
kom nyss till skolan och sitter nu och kollar på Big Brother, så bara halva igår :)
idag har vi digitalt skapande, medier,sammhäll och kommunikation och matte.så blir en chill dag idag igen :) sedan kanske det blir stan för att hitta en present till mamma :)
puss!

Dagens

Kategori:

Hej på er!
har precis ätit grillat! så sjukt gott!
dagen har gått fort eftersom vi bara har 3 lektioner på tisdagar och slutar vid 2. då kom mamma och hämtade mig och kristian så åkte vi hem.
just nu är krisitan ute med min syster och hennes kille och grejar med hästarna eller något sånt tror jag , hihi ;)
ska snart ut och hopp med lukas lite hade jag tänkt!:D
aja. det var allt för mig just nu!
Peace&Out
Bjuder även på dagens outfit.dock hade jag utsläppt innan :)

bra helg!

Kategori:

min helg har varit riktigt bra tillsammans med älsklingen :) igår blev det pizza med kristian,alex,oliver,kim och några killar till från bua :p
sedan blev det BB. och kan säga att det både är bra och tråkigt att hanna W stack ;)
nu ska jag äta,puss!

Danny var grymmare!

Kategori:

Känner mig lite tvingad att skriva om gårdagens melodifestival.
jag hoppades ju självklart att det skulle bli Danny som vann,men visste också att loreen hade en stor chans för att hennes låt var riktigt grym. men danny i helhet var bäst. hans uppträdande och låt tillsammans blev så mycket bättre än loreen som bara gjorde någon konstig yoga dans på scenen. så jag tycker det var riktigt synd att danny inte vann. tror han hade gjort ett grymmare intryck för sverige i eurovison :) men nu får vi la bara hålla tummarna för loreen!
puss!
VS

En till Bild ifrån mässan !

Kategori:

Bröllopsfotografen

Kategori:

dagen har varit riktigt bra!
började med att vi hade glosförhör, fick 17p utav 21,så är super nöjd! med tanke på att jag inte pluggat någonting på det!
sedan blev det att kolla på Bröllopsfotografen resten utav dagen! så slutade vi vid 1 ungefär :D
då blev det stan med olivia. gick runt och kollade i lite affärer och så :)
nu ligger jag i älsklingens säng, vi ska snart börja fylla upp badet och lägga oss i de :)
sedan blir det förmodeligen BB och popcorn! hihi!
puss

uppsats & BB

Kategori:

hej på er!
sitter och skriver en bok uppsats och kollar på big Brother. tycker det är riktigt vidriga uppdrag dom får! iallafall det med att ha massa larver i en tratt runt huvudet,! usch aldrig i livet att jag hade gjort de!!
men nu måste jag skriva klart,puss!
såhär söt är jag idag,hihi

estetisk kommunikation

Kategori:

Ledsen för att jag inte uppdaterat sen i måndags, men har verkligen inte haft något intressant att skriva!
men just nu sitter jag i skolan och har estetisk kommunikation. efter det är det mat,sedan medier,samhäll och kommunikation. och sen ska jag vänta i en och en halv timme på mamma för att ha utvecklingssamtal. sedan bär det hemmåt och då blir det plugg.
puss!

Fler härliga Bilder på min ängel :)

Kategori:

Läsar fråga

Kategori:

Svar: tusen tack<3
Tallen är en fin travare :)

Fina du <3

Kategori:

Bra helg

Kategori:

min helg har varit bra :) var på baby barn mässan på fredag och lördag. sedan när jag kom hem på lördagen följde min älskling med mig hem :) så blev det att kolla BB och mysa :) sedan på söndagen tog vi det mest lugnt :) så åkte vi hem till kristian på kvällen:)
idag blev det en kort dag i skolan. kom dit kl 8 eftersom jag åkte samtidigt som kristian. men redan 20 minuter senare fick jag sån huvudvärk och var så otroligt trött. eftersom kristian inatt fick en kraftig huvudvärk så han var vaken , vilket höll mig vaken. så blev att åka hem vid 10 :)
så nu sitter jag och redigerar och skickar bilder från baby barn. tar lite tid eftersom det blev ca 35-40 fotograferingar ;)
ska bara skicka några till bilder nu sen ska jag ut till min häst och gosa :)
puss!

FOTOBLOGG!

Kategori:

Ville bara meddela er om att jag har startat en fotoblogg.HÄÄR!
den kan ni följa om ni tex inte orkar lyssna på min livshistoria utan bara kolla bilder ;) men kommer såklart att fortsätta blogga här som vanligt, och så blir det mest bilder på fotobloggen :)
det var allt från mig! puss
en bild från idag! 

videoinlägg med heliumballong!

Kategori:

Fotografering

Kategori:

Ledsen för att det inte har blivit någon uppdatering på nån dag. men igår efter skolan följde jag med älsklingen hem eftersom vi hade 22 månader :) det blev mys framför tv:n. vi skulle egentligen sätta på en film och äta popcorn men vi båda somnade (A)
idag blev det upp tidigt för att vara på stationen vid 8 där jag mötte upp kristina (stylist läraren) matilda,mikalena och oliva. då bar det upp till Göteborg , Baby barn mässan :)
blev massa fotograferingar och mys med barnen :)
var hemma vid halv 7 tiden igen och då blev det god mat.
nu sitter jag och håller på redigera bilderna jag tog idag, ska ju skicka ut bilder till dom som fotograferades, vilket kommer ta lite tid hehe. men det är de värt :)
imorgon blir det ännu en dag i Göteborg.kan se om jag kan uppdatera där ifrån :)
pyss!

22 månader<3

Kategori:

idag har jag och älsklingen 22 månader tillsammans:)
så dagen kommer jag tillbringa tillsammans med honom. det blir antagligen film och mys hemma hos honom!
Älskar min kille så otroligt mycket! <3 puss!