.

mys dag

Kategori:

igår åkte jag och Kristian in till stan och efter en stund mötte vi upp Natalie och Lovisa på ströget och satt där ett bra tag . sen gick vi runt på stan och kollade nyårs kläder åå lite sånt :)
sen så åkte jag hem och fixa lite och åt åå så för att sen åka till Natalie :)
blev att färga hennes hår,leka med hennes nya kamera, fixa i lägenheten och slutade med att vi båda låg i dubbelsängen under varsitt täcket och bara myspratade och planerade lite bus ;)
nu ska jag fixa allt inför nyår och sen åker jag till älsklingen och sover där och imorgon blir det nyårs firande!
puss!

mellandagsrea

Kategori:

Hejhej. inte bloggat på ett tag nu pga att jag haft mycket att göra under julen åå så :)
fick bra julklappar iår, som en vågtång,skidbyxor,skidglasögon,parfym,pengar,presentkort,kläder m.m :)
och idag har jag , kristian , jennie, mille och mie varit i stan och shoppat. jag fick köpt två bhar med matchande troser och ett annat par troser och ett linne :) nöjd !
är hemma hos mig just nu med älsklingen men vi ska åka hem till honom om en stund :) så blir det film och mys hela kvällen. sen ska vi in till stan någon mer dag i veckan och fixa nyårskläder ;) puss

God jul allesammans!:D

Kategori:

Godjul allihopa!
bjuder på en lagom söt bild ;) hihi

Julafton i morgon!

Kategori:

Det är julafton imorgon? helt sjukt.
igår hade vi julavslutning i skolan, myspys :) sedan kom min älskling hem till mig. så på kvällen la vi oss i badkaret till klockan var över 12 (A)då gick vi iaf och la oss i min säng med popcorn,cola och Wrong Turn på tvn,Såå mysigt att kolla på skräck med älsklingen! tyvärr somnade jag visst i slutet (a) och vaknade när den var slut och kristian ville att jag skulle följa med ut till köket och lämna colan för han vågade inte gå själv naw (A)
idag har det städats lite och fixar här hemma :)
så nu ska jag fixa lite till innan jag sätter mig och kollar på bingolotto.
imorgon ska jag åka med kristina till hans mormor först och sedan på eftermiddagen åker jag hem hit och firar jul med familjen :)
puss!

tre Bilder från idag :)

Kategori:

Äntligen ..

Kategori:

Hela dagen i skolan bestod utav filmning. så nu är äntligen färdig filmad! lovar att ni får se resultatet ;)
sedan blev det ner till stan med världens bästa Natalie<3
hittade en jättefin present till våran rektor hihi :D
sedan blev det hem och då kom Rasmus och Bäckis och hälsade på , så blev det att äta plättar med dom :)
har också varit ute och fotat lite granna. så ska lägga in dom bilderna nu och redigera. sedan visar jag kanske några här :)
puss

Svenska

Kategori:

Sitter på Svenska lektionen och ska egentligen spela in film. men eftersom Olivia inte är här kan vi inte spela in något....
så sitter bara och kollar på när Natalie och victor dampar ;)

Godnatt

Kategori:

nu säger jag godnatt för idag!
puss, hörs i skolan imorgon <3

Vofflor

Kategori:

Hittade typ ingenting i nordstan.. men blev iaf en grej till kristian som jag hade kollat in i en affär i stan :)
i lördags åkte jag hem till älsklingen och så kollade vi film och åt popcorn och hade det jättemysigt. sedan på söndagen så kom kristians mamma och lillebror ner till varberg från norrland :) så blev att vi åkte till dom och hade det trevligt !:)
sen idag så så börjar dagen med att jag och kristian försov oss och vaknade 10 i 9. men hann med bussen kvart över. och då när jag kom till skolan vid 10 insåg jag att jag började 1... så jag,olivia och natalie drog oss ner till stan och åt + att jag fick köpt kristians sista julklapp !:) känns riktigt skönt!
sedan blev det filmning från 1 till 4 hemma hos Emy, sen hemmåt:)nu vänstas vofflor.puss

Nordstan

Kategori:

har som sagt filmat idag.. känns som jag skiver det i typ varje inlägg nu för tiden :o men snart är filmen klar!
har också haft ett svenka prov idag. gick helt okej :)
slutade iaf för en halv timme sen men är kvar i skolan och väntar på min syster som slutar 3. eftersom vi ska till nordstan och handla julklappar , så nu ska jag äntligen hitta något till kristian, hoppas jag iaf!;)
men nu ska jag greja med min header :) puss

Filminspelning i skolan!

Kategori:

sitter nu och spelar in film i skolan, hahah går ju sådär eftersom alla börjar skratta pga att alla börjar garva hela tiden ;) puss

Älskling

Kategori:

Hej, sitter på bussen påväg till älsklingen :) skolan idag gick snabbt eftersom jag kom 1 timme sent, så hade bara30 minuter digitalt skapande , en lektion med medier,samhäll och kommunikation och en mattelektion ;)  Ne nu ska jag ut i regnet , puss!  

Missa bussen...

Kategori:

åh va trött jag blir!
hade väldigt svårt att komma upp idag. sen stressade jag på 20 minuter för att fixa mig åå sånt. när jag kör ner till bussen upptäcker jag att jag glömt knäppa hjälmen,så jag stannar precis innan sista nerförsbacken. och vad ser jag då? joooo, att min buss kör förbi :( snark på detta!
efter skolan blir det iaf att vara med min älskling :) <3! Får se vad vi hittar på, men kommer antaligen ta det lite lungt eftersom båda är sjuka :/

Sova

Kategori:

Nu har jag suttit och kollat runt länge på datorn, så nu är det nog dags att sova. imorgon är det matte,idrotts teori och filmning som står på shemat. sen efter skolan kanske jag,jennie och emil drar till nordstan. får se ! :)
måste fortfarande hitta en present till krisitan, hjälp mig!
hittade en skit snygg tröja igår på en sida, som jag vet att han skulle älska. såg att det fanns i rätt storlek å allt, men ville vänta med att beställa den. sen innan idag tänkte jag efter och ville verkligen köpa den. så går jag in, och vad ser jag då? jo, att det har tagit slut i just den storleken... FML.... :(
så blir att leta vidare efter en present -.-
aja, godnatt. puss

@ Skolan

Kategori:

idag har det filmning hela dagen, vi har lyckats spela in några scener. så det går framåt :D
vi fick sluta för en halv timme sen, om man inte hade rester och eftersom jag har det så sitter jag kvar. har inte bestämt mig än om jag ska åka hem direkt nu eller om jag ska med jennie och köpa fiskar :p haha
får se !
puss

Min helg

Kategori:

Hej. ledsen för ingen uppdatering under helgen , men jag har haft fullt upp!
men tar det lite fort! 
i lördags var det ju kungsmässan, sen blev det upp till Göteborg och hälsa på florian!
sen hem till natalie och hämtade ett akvarium :D  sen blev det film med älsklingen<3
söndagen vaknade jag upp igemte världens bästa! så blev det frukost och sedan åkte jag , kristian, jennie och emil till kungsbacka (igen) för att köpa växter och sand åå sånt till akvariumet, eftersom jennie och emil också fick hem ett akvarium fast från emils familj, så blev det massa pyssel med dom hela dagen hihi :)
sen på kvällen blev det film,chips,cola & pepparkakor och annat mysigt ! :D
-
nu sitter jag iaf i skolan och väntar på Samuel så att vi + Elisa kan gå ner till stan och filma :) dom andra i våran grupp är nämligen vid polisstationen och filmar ;)
puss

Kungsmässan

Kategori:

har precis fixat mig och snart drar jag ,älsklingen , jennie och emil till kungsmässan. ska se om jag kan hitta julklapp till kristian ;) något förslag??
-
fotograferingen igår gick helt okej, men vet inte än om jag är riktigt nöjd med bilderna :)
får se hur jag gör, fixar designen och headern nångång i veckan iaf :)
puss!

Väntar på min älskling

Kategori:


Städning!

Kategori:

har städat mitt rum i 1 och en halv timme nu kanske, börjar ta sig!
ska snart duscha och fixa mig och sen fota lite till min header hde jag tänkt :)
puss!

Studiedag en fredag<3

Kategori:

Kristian åkte hem innan vid halv 6 tiden, eftersom han behövde kläder åå sånt till helgen :) så kommer han hit imorgon igen<3
imorgon har jag föresten studiedag, underbart att ha det på en fredag :D <3  + att vi är lediga nästa torsdag ;)
hade tänkt skriva en uppsats imorgon, och sen storstäda mitt rum :) har planer för att fixa en ny header också,men  ska kanske vänta till jag tar nya bider i studion :) får se!
sen kommer min älskling hit som sagt, och då vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på :p
får la se!

Min önskelista!

Kategori:

lite utav min önskelista iår :D ( allt från gina,haha)
sen önskar jag mig ett filter, temobyxor, kamera blixt , vågtång och lite annats smått och gott ;)

Hemmadag med älsklingen

Kategori:

Bestämde mig igår kväll för att jag skulle bli hemma idag,eftersom jag inte mår bra. och klarade av hela skoldagen igår så kände att jag kunde vara hemma idag.
älsklingen sov ju också här, men han vaknade lite sent imorse,sen somnade vi om och sen när han skulle ta moppen ner till bussen så upptäckte vi att den var genomfrysen eftersom jag glömt ställa in den (a) så det var inte ens någon idé att åka ner till bussen. så blev att i båda stannade hemma idag , mysigt!:)
mamma är också hemma så vi tre åt en mysig frukost tillsammans. och sen la och och kristian oss framför tvn och kollade film. men nu ska jag fixa något att dricka,sen blir det mer film och mys. thihi :)
<3
puss!

Mitt charmtroll <3

Kategori:

image description
Kristian: duscha du, så går jag och lägger mig så länge, så kan vi pussas och kramas när du kommer :D <3
Jag:okej (a)
..
*duschat klart och kommer in i rummet*
Kristian: ZZzzZZzZZZz

Godmorgon

Kategori:

Godmorgon, kom till skolan för ca 15 minuter sen. åkte samtidigt som kristian,därför jag är här lite tidigare :)
igår slutade vi 12, efter att vi hade skrivit ett matte prov och ett engelska prov. matte provet gick bättre än engelska provet. menmen.. sen vid halv 1 åkte jag hem till kristian <3
så kollade vi på pettsson och findus,otäcknade hihi :D sen somnade jag i nån timme (a)
sen blev det mat,duschen och sen vid halv 9 tiden la vi oss i sängen med varsin macka och oboy och kollade mer pettssonn och  findus :D
idag vaknade jag utav att kristian slängde sig på mig klockan 7,och var väldigt pigg,glad och bara almänt gullig :D lite chokad blev jag eftersom det brukar vara jag som alltid kommer upp före han ;)
..
idag står medier,sammhäll & kommunikation, digitalt skapande och matte på schemat :)
får se om jag orkar vara här hela dagen eftersom jag har blivit otroligt förkyld , kunde knappt prata imorse :(
så får se hur det blir :)
nu har jag skrivit massa onödigt tycker jag,hihi
ha de bra, puss!

Godmorgon!

Kategori:

Blev inte så mycket pluggande igår hehe (A) så får se hur det går på mina två prov jag har idag (a)
vaknade iaf med en ganska jobbig förkyldning :( så är glad att jag slutar 12 idag! fast har suttit i skolan sen kvart i 8... när jag börjar 9... för eftersom vi har snö hemma ville inte mamma att jag skulle köra moppe till bussen, och jag ville inte gå eftersom bilisterna kör som idioter.. så blev det att åka tsm med mille och mamma in till stan vid 7.. snark!
men nu är det bara en kvart kvar iaf tills jag börjar, och då har jag matteprov och sedan blir det engelska prov och sen slutar jag och åker hem till min älskling!:)
nu ska jag fortsätta snicksnacka med Olivia.
puss hej!

Godmorgon!

Kategori:

Blev inte så mycket pluggande igår hehe (A) så får se hur det går på mina två prov jag har idag (a)
vaknade iaf med en ganska jobbig förkyldning :( så är glad att jag slutar 12 idag! fast har suttit i skolan sen kvart i 8... när jag börjar 9... för eftersom vi har snö hemma ville inte mamma att jag skulle köra moppe till bussen, och jag ville inte gå eftersom bilisterna kör som idioter.. så blev det att åka tsm med mille och mamma in till stan vid 7.. snark!
men nu är det bara en kvart kvar iaf tills jag börjar, och då har jag matteprov och sedan blir det engelska prov och sen slutar jag och åker hem till min älskling!:)
nu ska jag fortsätta snicksnacka med Olivia.
puss hej!

Min helg

Kategori:

Min helg har varit riktigt bra ! i fredags efter skolan blev det fest hos min älskade vän Natalie! otroligt lyckad kväll måste jag säga!
sen blev det hem till mig med älsklingen, så sov vi här. sen på lördagen blev det frukost och sen kom jag faktiskt inte riktigt ihåg vad vi gjorde :o men sen åkte vi iaf med jennie och emil, för dom skulle till gbg så åkte vi till kristian :D
var där under dagen och kollade tv och bara tog det lungt!
sen åkte vi med J och E hem igen, då det blev chips,cola och harry potter filmerna!
sen vid halv 1 - 1 gick jag och kristian och la oss :)
söndagen åkte vi till gekås med jennie,emil och mille för vi skulle handla julklappar. ( köper julklappar till typ familjen på gekås. och till älsklingen köper jag "finare" saker ,i någon annan affär:) )  hittade julklapp till mamma, mille , mormor och jennie. så har johnny,pappa,göte och sen kristian kvar då ;)
sen efter det åkte vi hem till mig en stund och sen hem till kristian igen :D kollade på massa roliga program på tvn, sen blev det varm choklad,popcorn och Beck :D
sen somnade vi till pettsson och findus (A)
-
det var min helg!  puss!

Filminspelning i skolan!

Kategori:

idag spelade vi in scener till våran film vi har skrivit i skolan, eftersom jag är sämst på att prata framför kameran hann vi bara med två scener på hela dagen haha sämst! men det kommer nog gå bättre nästa dag vi ska fortsätta med den ;)
nu ska jag plugga lite eftersom jag har matte och engelska prov imorgon :D puss!

Grym dag!

Kategori:

Denna dagen har varit helt grym!
kristian åkte till skolan klockan 7 idag medans jag låg och sov kvar i min säng , började ju trots allt 12. åkte med mille till skolan så var där 12:25 typ :) Vi skulle fota stylisternas sminkningar , och eftersom dom tar ca 2 timmar på sig att fixa allt så satte sig jag och Julia i klassrummet med sackosäckar,filtar,popcorn och en go skräck film på storbildsduken. underbart. sedan vi 3 tiden fotade jag Jenny :)
sen bar det hemmåt och sen ca 15 minuter senare kom även kristian hit :)
vi har ju trots allt  19 månader tillsammans idag! :) <3 Älskar verklingen min underbar pojkvän otroligt mycket! <3
nu väntar vi på mat, sen blir det film och mys<3
puss