.

dagen

Kategori:

idag va det skola som vanligt.Ganska så slappt. sen åkte jag in till stan och skulle gyma. tog en sväng in på Gina tricot och köpte en bh och ett par örhängen :) bilder kommer. sen så mötte jag upp pappa så körde han mig till gymet. gick/sprang på bandet ett tag sen kom pappa och hämta mig igen,så åkte vi hem ;) sen har jag försökt plugga på so tills imorn.men får aldrig det gjort :( och det fastnar verkligen inte i hjärnan! ååh..! jaja,får se hur det går.nu ska jag sova. Puss

min helg

Kategori:

för sådär en halv timme sen åkte min älskling hem :( Saknar honom redan♥
i fredags gjorde vi inte så mkt,tog det mest lugnt :) sen på lördagen åkte vi först till gekås en sväng. köpte 150st hårnålar (y) ett linne och fyra par troser ;) sedan gick vi till netonnet och där köpte jag en mp3. kände att det va något jag behövde då mitt minnes kort på mobilen inte funkar så jag kan inte ha låtar på den ;)
sedan på kvällen åka vi in till stan och mötte upp henke,Albin,Carro och lizette. så kollade vi på den nya "Änglagård" på bio ;) den va bra,tycker jag.men sen va dom andra tyckte vet jag inte :p dom satt mest och kommenterade varenda liten grej som hände i filmen ^^ och idag har vi legat i soffan och kollat massa film :)
puss

Blogg

Kategori:

Suttit och pilat lite med bloggen nu. Är inte riktigt färdig än,men va tycks än så länge?:)
idag slutade vi klockan 2.och min buss kommer halv 4,så jippie :/ men fick iaf skrivit en del på "the book about me" (y)
nu har jag fått en jävla huvudverk så ska säga godnatt till älsklingen och sen lägga mig och sova.
puss

Dagens Outfit

Kategori:


Äntligen hittat kamerasladden!

Kategori:

bilder på det jag köpte i fredags
bilder på det jag köpte igår
glömde ta kort på jeansen,så fick bli en bild på hemsidan :)

Ska köpas! <3

Kategori:

Cabaret

Kategori:

dagen har varit awesome ;)
började med att ha svensk/engelska,då jag satt och läste på till svenska provet.och sedan efter det hade vi då prov.gick riktigt bra troja :) sen så gick jag och amanda hem till henne och åt.så kom gabbi och ehlin dit.sen kom mamma och hämtade oss och körde oss till stan. var då på musikalen cabaret. otroligt bra tycker jag:) fast mot slutet va det lite wierd :s alla hade hakkors och massa höhö. så träffade jag älsklingen Emma (a) <3 äntligen! (L)
sen så tog jag och mamma en tur på stan , köpte två tröjor och ett par jeans. bilder kommer,har fortfarande inte hittat min kamera sladd :/
puss

Tisdag

Kategori:

skolan idag va slapp :) efter de åkte jag hem och hade ännu en tråkig hemma-efter-skolan-dag :/
men har iaf läst igenom svenska orden som vi har prov på imorn inom filmhistoria,sen har vi också ett häfte fullt med massa bas fakta.men jag tar orden först haha(a)
imorgon ser dagen ut ungefär så att jag åker till skolan vanlig tid.har svensk/engelska och sen filmhistoriaprov. sedan kommer mamma och hämtar mig,amanda,gabbi och ehlin. så åker vi in till stan.för vi ska på någon ps musikal :) sedan ska jag möta upp mamma igen också ska vi ta en tur på stan :)
Puss

Ny header... igen (y)

Kategori:

jag är hopplös. kan ALDRIG bestäma hur jag vill ha min header.så därför slänger jag bara ihop något på 5minuter när jag tröttnat :o får fixa en riktig snart,med nya bilder.
idag va skolan väldigt slapp. efter de kom min syster och hämtade mig så åkte vi hem.sen har jag verkligen inte gjort ett skit känner jag :s
ska plugga lite på filmhistoria nu iaf,prov på onsdag.
imorgon blir det nog stan med mamma efter skolan :)
puss

www.stilbruden.se

Kategori:

http://www.stilbruden.se/
stilbruden.se är en smyckes hemsida med halsband,armband,ringar,örhängen och klockor. alla smycken är till bra priser. och jag personligen älskar verkligen "temat" på deras smycken :)
Nu är jag med och tävlar om att vinna ett present kort på 400kr hos dom. så kika in på deras sida och skriv i en kommentar till mig vad ni tycker :)

Kategori:

I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

hej

Kategori:

i fredags efter skolan åkte jag,amanda,gabbi och Annie in till stan. mötte upp adrian och pata(?) så gick vi till g-punkten för Amanda skulle pierca sig i läggen (igen) ;) sedan gick vi och åt på akropolis.så kom Annie och Natalie dit.så gick vi tre runt på stan lite.gick köpt två tröjor ,visar någon annan gång för jag hittar inte min kamera sladd :/ sen så vid ungefär kvar över 7 tiden kom min babe in till stan så gick vi till Henke,där han,bob och Mats va. gillade några timmar sen så tog jag och Kristian bussen till hem till han och sov där :)

gårdagen

Kategori:

blev visst ingen mer bloggning igår..hm.. men iaf, efter skolan åkte jag och mie in till stan.så åt vi på donken(BIG MISSTAKE) med min syster.sedan körde hon mig till gymmet. jag sprang/gick på bandet i 40minuter nonstopp,eftersom jag åkte dit själv är det inte lika kul att gå runt och göra massa olika,så fick bli bandet(y)och jag hade sån jävla håll eftersom jag precis ätit :/ inte smart där va. sedan kom pappa och hämtade mig,så åkte vi och handla och sen hem.

godmorgon!

Kategori:

sitter just nu och äter frukost.kul...lalala. efter skolan ska jag och Mie åka in till stan och gymma.najz!
sen ska jag sätta mig och plugga på fysik.eftersom vi har prov på det imorn.
puss
gammal go låt :)

hej bloggen!

Kategori:

nu är jag hemma. kom hem vid ungefär halv 10 tiden idag. har varit hos min älskling från igår tills idag då.han är sjuk så har tagit hand om honom :)  Krya på dig Älskling
direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan satte jag på mig en ansiktsmask,som jag nu ska gå och tvätta bort ;)
ha de bra! så hörs vi imorgon! puss

home

Kategori:

idag efter skolan följde jag och annie med Emelie hem. sen stack emelie ut och red.så jag och annie gästblogga lite på Emelies blogg ;) sedan tog vi bussen in till stan och fick skjuts av pappa från stationen till friskis&svettis.så gymade vi i ca 1 1/2 timme.najs. sedan åkte vi med annies mamma till Rolfstorp så hämtade pappa mig där.
nu sitter jag och väntar på att en film på min älskling ska komma upp på fb.han BADAR UTE nu :o sjuk kille <3
blir en tråkig hemmakväll idag.eftersom kristian är med kompisar.
puss

..

Kategori:

är inte på humör för bloggning nu känner jag. så därför ville jag bara säga att vi hörs imorn eller efter helgen.eller i helgen. imorn blir det iaf gymet efter skolan med Emelie och Annie. sen hem och ha tråkigt (y)

färdig med fysik

Kategori:

Nu har ju typ precis läst färdigt fysik häftet. Nästa vecka har vi prov på rymden åå sånt :) kommer nog gå bra,tror/hoppas jag iallafall ;)
idag bestämde sig jag och Emelie för att vi ska börja gymma. det blir då på friskis&Svettis. Kristian gymmar också där,så blir ju bra de :)
nu ska jag ta något att äta för jag har bara ätit två mackor idag.
puss♥

skola..

Kategori:

nu blir det skola, jippie,neee. efter första lektionen igår ville jag hem :(
så ah,hörs sen!

Klockan är nu 07:50 och jag är VAKEN Woho

Kategori:

lyckades faktist ta mig upp vid 20 över 7 idag ;) inte illa inte illa. nu sitter jag och diggar musik och äter frukost och myser med Brolle :) (katten)
får la se hur min första skoldag blir ;o hoppas på det bästa ;) ska jobba upp mina betyg nu det sista:) fast har faktist bara ett IG (a) och det är i kemi som jag fick sista terminen i 8an,bara för att vi hade vikarier hela tiden och hon verkligen hatade mig -.-' och eftersom vi inte jobbade med kemi första terminen i 9an så sitter ju mitt IG kvar där -.-
inte bra.
men nu har jag inget kul att säga :)
jo förresten , vecka 8.allså sportlovet så åker jag och älsklingen upp till Norrland,till Kristians mamma :) underbart. tåg biljetterna är beställda den 19 och hem åker vi på lördagen efter tror jag det va:)

Nu hoppar jag i sängen..

Kategori:

så jag inte försover mig imorn :) men har en levande väckarklocka då iallafall ;) Emelie<3
Godnatt!

ny header

Kategori:

gjorde en ny header lite snabbt så där bara.har så tråkigt idag.så yes.. men men. de va de ,puss

Puss

Kategori:

Godmorgon....

Kategori:

JAG ÄR FÖRBANNAD PÅ MIG SJÄLV! jag vaknade som vanligt av att larmet på mobilen gick. stängde av (har 5 alarm 5minuter efter varandra)  sedan vaknade jag till och liksom "Va e klockan?!" så kollar jag på mobilen som är 08:34. jag ba "phhu,den e ju bara 34" sedan tänkte jag efter ba"stog det 08??" kollar på mobilen igen och ba"neeeeeeeeeeeeeeej" springer upp och precis när jag kollar ut genom fönstret åker bussen iväg :(
jag är fan värdelös på att inte försova mig :( och det är speciellt denna dagen med,asså första dagen efter jullovet :/ aja, nu ska jag göra pannkakor så blir det en mys dag för mig ist :)
haha förra året "den här dagen"

trötter..

Kategori:

nu har jag precis ätit lite kvällsmat.och ska snart hoppa ner i sängen.så jag kommer upp imorn :p Kysshey

mysigt lov

Kategori:

måste säga att det varit ett skönt,utvilat,mysigt lov :)
har tillbringat hela mitt lov med min älskling,som ni nog redan förstått ;)
fast i måndags åkte jag hem med min syster.så åkte jag,jennie,mirelle,mamma och jocke ner till halmstad,sanarpsbadet :) precis när vi kom in va Kigge och Granvik och två till jag inte känner där :) så blev virrvel grejen ett antal gånger med dom :p haha.rolig dag iaf ;)
i tisdags mådde jag skit.vaknade vid 8 av att jag frös sjukt mkt.tog på mig ett till täcke och somnade om.vid 10ungefär vaknade jag igen,och kände att något var fel. jag hade otroligt ont i huvudet,i hela kroppen och hade ingen ork alls i kroppen. somnade om sen. vid 1 va jag uppe på toa.sen sov jag igen till halv 4.då jag gick upp och satte på kaffe och försökte vakna till.kvart i 4 låg jag i sängen igen.och sov till min älskling kom till mig vid 7<3  han fick mig på bra humör igen,och fick upp mig ur sängen<3
orkar inte berätta mer om lovet :) men det har varit mysigt,tack bby<3
nu ska jag ta mitt kaffe hihi.puss
..
skola imorn btw :o WHAAAT! ...sista terminen i 9an,sista terminen i Rolfstorp,sista terminen med en söt klass,sista terminen innan det bär av till LBS med Amanda! kommer bli bäst<3

Hey

Kategori:

är med kristian nu på lovet,därför ingen bloggning typ :) men just nu har han kört iväg till Bua för att köpa godis ;)
men ska hoppa in i duschen nu.puss <3

har man tråkigt så har man..right?

Kategori:

natthumor med Hillevi :D <3

Kategori:

hahah. jag älskar dig din söte unge <3333333333333333333

2010's års sammanfattning

Kategori:

tänkte sammanfatta 2010 lite.(nu när jag ändå är bloggsugen och har tråkigt)
skriver om några saker som hände varje månad :)
Januari:
*åkte till Idre på skidsemester,tillsammans med min mamma.mina tre kusiner,Tizze och Göran&Annika :)
*försökte färga mitt hår.så var på gekås och köpte färg 2ggr på en dag. resultatet blev orange ;)
Februari:
* jag var mycket hemma från skolan pga sjuk,för mkt snö så inte bussen kunde komma upp,försovningar,ingen ork..
Mars:
* Amanda fick den underbara iden att räkna alla golvplattor i hela skolan.så gjorde det med henne ;)
* Lekte mkt med småungarna filip och kasper :D
* åkte mkt på wic matcher
* Färgade håret svart

April:
* åkte till Stockholm för första gången i mitt liv :) mamma köpte en motorcykel och jag träffade EMD.
* jag började snacka med kristian<3
* en vecka efteråt träffades vi först på gekås och dagen efter på va vi med varandra på valborg :)
Maj:
* 1maj blev jag tillsammans med Kristian <3 som förändrade mitt liv<3
* fyllde 15.fick då min älskade Nikon D5000<3
* träffade massa nya människor genom Kristian :)
Juni:
* var på ett plågsamt konfirmationsläger..
* klippte av mitt hår typ.. ne men typ 15cm..
* färgade även håret den månaden.
* konfirmerade mig
* jag och Älsklingen åkte upp till hans mamma i norrland :) var där 2veckor.
Juli:
* fick värdens bränna.när jag,kristian och alex satt på stranden i 3timmar^^
* var kär i leggings
* Wheels and wings med älsklingen :)
Augusti:
* jag,Kristian och Mc åkte ner till halmstad på Rixfm :)
* jag och kristian bodde i hans brors hus i två veckor :)
* jag och Kristian ramlade med moppen och vi fick mysiga sår på knäna.(som nu är ärr)
* jag beställde mitt löshår
September:
* träffade EMD i kållered :)
Oktober:
* hade en rolig dag med Kristian,amanda,Gabbi,Emelie,Ehlin och Kim :)
* blev otroligt intresserad av cross och tänkte köpt en.
* träffade på första gången på kanske 10 år.mina kusiner benjamin,florian och sebastian :D
* blev kär i märket "Sweet"
* halloween fest hos amanda ;)
November:
* hade lokalfest med Amanda,Gabbi och Annie. tjänade 600kr tror jag de va ;)
December:
* var en ren i lucia tåget i skolan ;)
* Julafton va mys
* Nyår var bäst :D

hej & Gott nytt år!

Kategori:

min nyår spenderades i stan.först var det förfest hos Maria. sedan drog jag,krisian,henke,tim,stefan och Emelie ner till stan.träffade på massa trevliga människor där ;) bland annat,Emelie J,Annie,Ida,Mc,Elin,Aron,Julia,Pernille,Sally,Amanda,Gabbi,Eddie,Jocke.. aah ni fattar :) sedan gick jag,kristian,henke,emelie,elin och aron ner mot fästningen och kollade på fyverkirierna(stavning?) åå sånt ;) mysigt värre!och ja gsåg det gulligaste på läänge,en kille gick ner och firade till sin tjej (a) hon sa ja,eller aah.hon bara slänge sig om honom och kysste honom.så jag tar det som ett ja :)  sen vid ungefär halv 1 tiden åkte jag och kristian hem till kristian :)
nu sitter jag hos krisitan,han är i duschen. imorn blir de att åkte till Sanarpsbadet.naajz.
Puss

8månader med min bejbi♥

Kategori:

8 helt underbara månader tillsammans med människan som gör mig som allra lyckligast♥
älskar min Kristian Eriksson otroligt mycket♥
sötnos♥