.

Dagens Outfit

Kategori:

Dagens fångst ;)

Kategori:

fick 5 abborrar när vi var och fiskade. finns riktigt stora i den sjön :o
snart ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. får ju sovmorgon imorn hihi! :D
haha liten fisk och min hand ser knubbig ut :o

Mot sjön!

Kategori:

Drar och fiskar med pappa,puss!

spex!

Kategori:

hemma från skolan och kan ju bara säga att jag älskar dagens väder! sjukt varmt!
när jag kom hem såg jag även att spexkort katalogen kommit ;) haha alla ser ju helt retarded ut ! ;)
nu ska jag kolla lite andra avenyn och skriva på hemkunskapen :)
och detta var sista skoldagen denna veckan för mig :D eftersom jag ska på student imorn och vi är lediga torsdag,fredag, (och även måndag nästa vecka) så blir lååång helg ;)
puss!

min dag

Kategori:

fick tillbaka so arbeten idag, fick VG på shinderlist frågorna,sedan G på andra världskriget provet,och tankeboken och sen G på so provet vi gjorde igår. ( det jag inte hader pluggat ett skit på) så är super nöjd! glömt säga att vi fick tillbaka musikprovet förra veckan också, fick MVG på det ;)
Efter skolan åkte jag hem och fräsha till mig,sedan kom bejbi och hämtade mig så åkte vi till gekås med hans pappa,helen och Emma :)
Älskar min Kristian,världens bästa!
fick köpt detta idag ;)
nya älsklingschokladen!
leggins
tuggummi
baslinne
Iphone skal

Dagens Outfit

Kategori:

Mors dag!

Kategori:

idag är det morsdag. grattis grattis :p
min dag började med att jag drog till jobbet kl 9,jobbade till klockan 5. sedan hem där det var middag för mamma ;)
och snart ska vi äta efterrätt vilket är äppelpaj :D mums!
puss !

"den andra saken"

Kategori:

den andra saken som jag hade beställt var en present till min älskling ;)
en Adrian Hammond t-shirt ;D
lovar att kristian ser mkt bättre ut i den än denna fulingen ;)

Grattis baby!

Kategori:

Grattis till min älskling som fyller 17år idag!:D
Älskar dig!
söt bild sen i sommras ;)

kalas!

Kategori:

idag har jag haft kalas för släkt åå så , fick två paket kaffe av johan ;) , tre st presentkort på H&M ;D och ett par as snygga shorts av bror :D och 1000kr av mamma och pappa :)
+ att min klänning har kommit :D och den andra saken ;)

olivialarssonfoto.blogg.se

Kategori:

bildbomb!

Kategori:

Bara för att jag har varit så sjukt dålig på att lägga upp bilder på sista tiden ska ni få massa gamla bilder på mig ;) som jag bjuder på!

slapp skoldag!

Kategori:

riktigt slapp skoldag för mig idag ;)
vaknade upp brevid min älskling<3 så fixade vi oss och sedan fixa frukost :) vid 20 i 9 bar det av till skolan, så begav jag mig upp till fotbollsplanen direkt för att dömma F-2'ornas fotbollsturnering, haha så söta dom e :D fick till och med en blombuket av två söta flickor (a)
sedan vid 11 var det slut och då gick jag ner till skolan igen och åt. sen efter det hade vi ett So prov,som faktist gick bra om man tänker på att jag inte pluggat ett skit på det :p efter det var det kamratstödjar avsluttning, då vi lekte och sedan grilla bananer med choklad i :D namnan!
sen kom min syster och hämtade mig :) så har jag grejat och fixat massa med bildspelet vi ska ha på skolavsluttningen ;)
men nu ska jag duscha och sedan skriva lite på hemkunskapen :)
puss!

16!

Kategori:

Jaha då var man 16år ;)
känns inget speciellt,inte som när man var lite och inte ens kunde sova natten innan :(
Fick en Klocka på morgonen, den klockan har jag velat ha sen jag såg den för första gången :D
. så ska jag få resten av mammas och pappas presenter när dom kommer hem ;)
också kommer min bejbi hit sen :D så får se vad jag får av honom (a)
men nu ska jag kolla lite andra avenyn innan dom kommer hem :D
Puss puss!

sista inlägget

Kategori:

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det faktist sängen för min del :)
fyller trots allt 16 imorn (a) så kommer ju bli väckt tidigt som sjutton -.- och kommer säkert inte kunna sova heller,haha.nej men det känns inte som man fyller år längre? aja,godnatt! sista inlägget från Jolin Larsson 15år!
jag har också varit liten och fjortis...haha !

Grattis Amanda!♥

Kategori:

godmorgon på er! sitter och dricker mitt morgon kaffe och om ca 10 minuter kommer min buss ;) och vet ni vad? idag fyller världens bästa Amanda 16år!♥
människan jag levt och älskat i hela mitt liv. och det underbara är att vi ska gå samma linje!♥
Älskar dig amanda bästis bengtsson♥
Grattis!
bilder sen början av 2010 ithink ♥

Tack för din order

Kategori:

beställde nyss min klänning som jag ska ha på skolavsluttningen :D
beställde även en annan sak,som jag inte kan skriva om här ;) kan göra det efter helgen ;)
puss!

Fotbollsturnering

Kategori:

Kom precis hem från skolan. vi har haft fotbollsturnering hela dagen. och såklart vann vi nior ;) jag kunde tyvärr inte vara med på sista matchen och finalen pga att jag hade sånt jävla skoskav så jag knappt kunde gå :/ men men. senare avsluttades det med vårkonsert, som jag personligen inte tyckte var så himla bra... sen kom mamma och hämtade mig och nu är jag då hemma :D ska ta något att äta och sen kolla andra avenyn! :)
puss!
lite bilder från dagen

22/5-11

Kategori:

pff trött tjej här!
blev att kliva upp klockan 6idag! för att sedan börja jobba klockan 7. fick sluta vid kvart över 2 så inte så himla farligt ändå :) då åkte jag iaf hem till min bejbi :D ( som var hemma hos mig då) så har vi typ spelat kort,busat och sånt annat kul :D somnade till och med innan när vi låg i sängen,så sjukt trött! fick bara sovit typ 5 timmar inatt så ah.. men iaf.. han åkte hem för en timme sen ungefär.och efter det har jag hunnit med att duschat och städat hela mitt rum ink torka golvet och damsugit ;) duktigt!
imorn är det en slapp skoldag ;D har fotbolls turnering hela dagen som avsluttas med en vårkonsert.lovely.

dagen

Kategori:

kristian håller på hjälper min syster med en gaderob,så tänkte passa på att blogga så länge :)
idag efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp älsklingen :) han hade varit gullig och köpt rosor till mig då (a) hihi,love ya!
iaf så gick vi runt lite på stan. fick lämnat tillbaka min byxdress som jag inte var helt nöjd med. och sedan gick vi till kristians gamel farfar? eller hur blir det om det är kristians farfars far? ah iaf.var där en stund och fikade och hade det mys :) sedan hämtade pappa oss så åkte vi hem till mig. har inte gjort så mkt mer än att typ gosat med kattungarna som e helt cp nu :p hur pigga och busiga som helst ;)
ska hoppa in i duschen snart och sedan sova. för jag ska ju trots allt jobba imorn ;) och då får Kristian här hemma och typ vara med min syster eller nått. dom satt och planerade innan allt dom skulle göra.och det var typ fika med jennies bil och min moppe :p på kvällen kanske det blir grill :)
Puss

mopper-app

Kategori:

haha assså har ni testat mopper appen som finns till iphone bland annat. ladda ner den och sedan skanna mot denna bilden! och se vad som händer :D tycker det är jävligt tuft iaf :D
puss!

Lipstick!

Kategori:

känner att min blogg är väldigt tråkig just nu. men jag har verkligen ingen ork eller lust att skriva om något intresant eller kul :o men en kul sak jag kan skriva om är ju att det fan inte är långt kvar till det är sommarlov! och slut på grundskolan! :D kommer bli helt underbart att liksom börja om på nytt igen. Men samtidigt väldigt tråkigt att lämna alla underbara  :)
dom e ju för söta :D

godnatt

Kategori:

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det sängen. slutar tidigt imorn vilket är jävligt skönt :)
puss och godnatt
kommer bli en grym skolavsluttning med denna pojk på scen :)

jobb

Kategori:

idag har det varit en chill dag i skolan. hade musik prov som gick kanon bra! ;) sedan hade vi idrott ute när det öste ner regn och blåste som bara den (y) lite kul... sedan kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem så jag fick i mig lite mat för att sedan åka till grimeton för arbetsansökan :) eftersom han jag skulle ha träff med inte var dä så fick jag ha interjuven med kocken ist :p rolig som fan och snacket bara rullade på ;) ska test jobba på lördag ;) jippe,börja jobba klockan 9 på en lördag... ne men jag ska inte klaga :)
nu har jag precis kollat lite andra avenyn som vanligt.och tänkte sätta igång att städa mitt rum :)
ha det fint,puss!
där jag ska jobba ;)

badet nästa!

Kategori:

nu hade jag tänk fylla upp badkaret så att jag kan ta ett långt varmt bad med ansiktsmask åå allt.underbart eftersom jag har en sån jäkla huvudvärk och är så trött och sliten. hörs sen! puss
bild sen förra veckan

stan

Kategori:

dagen började med att vi hade en halvtimmes livsviktigt. sedan vid 10 tog vi bussen in till stan.så gick vi tjejer till ungdomsmottagningen och var där i ca 70 minuter. sedan fick vi gå runt på stan från 10 i 12 till halv 2.så de va ju lite chill ;) hittade denna byxdress på Gina,testade den och tyckte om den.men sen testade jag den hemma också och var lite mindre nöjd.så får se om jag behåller den eller lämnar tillbaka den :)
sedan gick vi iaf ner till fästningen och hade lekar hihi
sen bussen hem ;)
och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :p puss

skolan next

Kategori:

drar mig till skolan nu,puss!
snart e du min hihi

Skulle vunnit

Kategori:

tycker verkligen att Danmark skulle vunnit Eurovision 2011
sjukt go låt♥
sen gör det ju inget att sångaren är sjukt snygg ;)

försovning

Kategori:

min dag började inte så bra då jag vaknade 20 i 9,min buss var här halv 9.ch jag börja skolan 5 i nia (y) men jag flög upp ur sängen och snabbt fixa mig sedan slängde jag mig på cyklen och drog ner till linjebussen så jag blev bara 20 minuter sen till skolan ;) dagen rullade bara på sen. sedan har jag inte gjort så mkt här hemma :) kollat lite andra avenyn avsnitt eftersom jag verklingen har blivit beroende utav det nu igen :/ hehe...
imorn blirre en slapp dag,då vi bara har livsviktigt på morgonen och sen ska vi in till stan på besök på ungdomsmottagningen..jippie..
aja, får nog lite tid att gå runt me :)
men nu ska jag göra lite mat.puss

en månad kvar!

Kategori:

idag är det den 15e Maj,vilket innebär att det är exakt en månad kvar tills jag går ut nian på Rolfstorp skola..
asså jag kan inte fatta att det bara är en månad kvar. har gått i rolfstorp i 10år! (inklusive lekis) också ska allt bara ta slut.. människor som jag har gått med i 10år kommer bara försvinna :( usch..
men alla i min klass ska veta att jag älskar dom och att dom alltid kommer vara speciella för mig♥
9ab♥

helgen

Kategori:

i lördags åkte jag,mamma och mille in till stan vid 10 för vi skulle kolla surf tävling,men fter typ 2 minuter drog jag och mamma där ifrån för det va för kallt. så vi gick och kollade in vollybollen ist,där det inte blåste lika mkt ;) sen gick vi upp till gallerian där jag fick köpt en byxdress och en klänning inne på hm,och sedan blev det en uttöjning på G-punkten. Efter det blev jag och mamma fika sugna så vi ringde till mormor som så snabbt fixade fika.så vi satt hemma hos henne och hade mys :) sedan åkte vi hem så jag packa ner lite grejer.sen åkte jag vidare till min älskling :) så kollade vi eurovision.fast somnade mitt i allt haha :p men sverigen kom ju 3a vilket var oväntat bra!
och idag har vi varit med kigge och henke en liten stund och sedan när vi kom hem lagade vi mat ;) macaroner och korv enkelt med gott :p 
och nu har jag precis kommit hem där ifrån :)
puss
det jag köpte:
byxdressen
klänningen
uttöjningen
dålig skärpa

grym dag

Kategori:

orkade inte ta mig till skolan idag pga att min hals inte är riktigt på min sida om man säger så :/
har iaf suttit och kollat andra avenyn i 5timmar idag,kunde verkligen inte slita mig (a) vid 2 tiden kom mamma hem och gjorde mat till mig.så fixade vi lite inför eftermiddagen. sedan 20 i 4 var vi på plats i rolfstorp och mötte upp alla andra i min klass ;) och drog oss ner till Halmstad,där vi till sist hamnade ;) och vi fick då reda på att vi skulle spela laser dome :D och sen göra typ fångarna på fortet :D riktigt roligt! men varmt som fan :o men asså,detta är ett minne jag kommer berava! :D fick också se på filmen sen branäs som jonnas pappa klippt ihop massa bilder/filmer.. hihi så ska nog sätta mig och kolla på den nu igen :D
eftersom jag kom hem halv 12 så hinner jag inte åka till kristian idag.och han är ändå och teltar så ah..
men imorn vid 10 ska nog jag hänga med mille till stan,så ska vi kolla på surftävling ;) sedan får jag åka till kristian!
men nu ska jag kolla filmen och sen sova. ha det bäst! puss

Andra Avenyn

Kategori:

var hemma idag med. har faktiskt varit duktig och skrivit en uppsats , som inte ens var min. snäll jag e va?;)sedan har jag laddat ner hela sesong 1 av Andra Avenyn,så har kollat på en jädrans massa avslutt idag(a)imorgon drar jag mig nog till skolan,får se på morgonen hur jag mår :) sen så hämtar mamma mig vid halv 3,hem och äta och packa för att sedan dra på "en hemlig resa" med klassen :p får la se vad det kan vara ^^efter det hoppas jag att jag hinner åka till min älskling,som jag saknar ganska mycket!
puss!

shut it down!

Kategori:

What are words? ♥

Kategori:

True love

Kategori:

detta är verkligen äkta kärlek
true love never ends

hade lite tråkigt (a)

Kategori:

Före ;)
efter ;)

Godmorgon

Kategori:

vaknade för ca en halv timme sen. riktigt skönt att sova ut lite. jag mår faktist ännu sämre idag :/ så ska verkligen ta det lugnt hela dagen och inte ut och springa som igår (a)
men nu ska jag dra,puss
bild jag tog igår

min dag

Kategori:

idag var jag ju som sagt hemma pga att jag är sjuk. men har hunnit med sååå mkt :o
började dagen med att sätta på "Luftslottet som sprängdes",och skrev lite på kristians arbete om den ;) sedan har jag legat och solat i ca en timme,fått lite färg (a) så har jag lagat mat, klyftpotatis och lövbiff,jag äger på att göra mat märkte jag ;) hihi. sen så har jag varit ute och gått en promenard med lite joggning också,och gjort 100situps åå sånt,,inte bra när man är sjuk men aah,kunde inte låta bli :p sen så har jag städat mitt rum,och nu kom jag precis in från en ridtur ;)
nu ska jag nog bara chilla resten utav dagen och tagga Matte nationellt imorn (y)
puss!

nu är det bestämmt...

Kategori:

detta är min skolavslutningsklänning ;)

grym

Kategori:

Efterlyst!

Kategori:

Nu är det så här att jag har tappat bort mitt underbara namnhalsband jag fick av min pojk i julklapp :(
har verkligen ingen aning om vart det kan vara :( eftersom jag har ränsat hela mitt rum så är det inte här iaf :/
så om någon har sett det eller kan säga när ni såg det senast på mig så snälla gör det!
och om någon hittar det så är den personen guldvärd!

godnatt

Kategori:

mår verkligen inte bra just nu, är fan bombförkyld :(
lägger mig nog och somnar till en film nu,så blir jag hemma imorn. Puss och godnatt
bild jag tog förra veckan♥

finns det något sötare?♥

Kategori:

finns det något sötare än mina tre små änglar?♥
Kevin♥
Pelle♥
Eddie♥

varit ute och fotat lite

Kategori:

sjukling

Kategori:

åkte hem 10 i 3 från skolan idag pga att jag har blivit väldigt förkyld under dagen :(
så har legat hemma och kollat film, "She's the man" och druckigt varm choklad :) ska sätta på lite kaffe nu och sedan sätta mig och plugga lite SO :)
Puss
me right now..
testar min midjekjol jag gjort i skolan ;)
va tyckts?

Room make over

Kategori:

här är slut resultaten för några dagarns arbete,med bland annat stor ränsning,nya gaderober (målat dom med) , nytt databord,och då möblerat om ;)
men jag är inte riktigt klar än,är lite småfix som är kvar :) ska också få speglar på dörrarna till gaderoberna ;)




Justin Bieber i tjejformat

Kategori:

haha så sjukt lik justin bibider :o fast i kvinno kropp ;)
ganska tufft att människor kan vara så lika utan delade gener åå sånt

Mys med pojken

Kategori:

Ligger i sängen och myser med min älskling efter en lång och aktiv dag :) Först gjorde vi klart mitt rum med möblering och allt. Sedan har vi varit ute och spelat kubb,fotboll,badminton och frissbee ;) Och grejat med min moppe :) Nu ska jag Fortsätta vara social mot min pojkvän. Ha det bra,puss!

Mobilblogg

Kategori:

Sitter och läser på engelskan nu(black beauty) inte det roligaste i världen,men det funkar. Innan på morgonen hade vi nationellt prov i matte, jag var livrädd inför detta och trodde att jag inte skulle kunna något, men jag kan säga att jag är så jävla nöjd! Svarade på alla frågor utan två tror jag. Super glad! Hoppas vi bara att det är rätt också ;) Slutar om 20 minuter och då blir det stan med mamma och syster Mirelle :) Ska köpa en sak till min bejbi ;)<3 Puss hej leverpastej!

haha,ojdå :(

Kategori:


;)

Rensa gaderoben..

Kategori:

skolan idag var okej, hade syslöjd sista lektionen ist för Musik,vilket jag tyckte va underbart! ;) blev kvar med min midjekjol som jag började med i måndags (y)
sen så ramlade stackars Emelie på asfalten så hon skrapade upp knät och händerna :/ stackar liten <3¨
nu ska jag rensa ur min gaderob eftersom mamma kom hem med en ny till mig idag ;) Puss!

Mobilblogg

Kategori:

Precis haft en jobbig högläsning med irriterande människor som aldrig kan hålla käften ;) Men sitter iaf i matsalen nu och äter morötter , äcklig fisk :( Men nu klagar Emelie på att jag är osocial, så hörs sen! Puss

Dagen

Kategori:

min dag började ju inte så bra, vaknade och kollade på klockan som va 10 i 8! fick lite smått panik och flög upp ur sängen, snabbt fixa mig och sedan bar det av till skolan.
har inte haft så himla "jobbiga" lektioner idag,mest slappa :) slutade vid 2 pga inställd No lektion,underbart!Sen jag kom hem vid kvart över 2 har jag hunnit med att damsuga hela huset,tatt ur all disk ur diskmaskinen och satt in nytt, tömt soptunnan och eldat. omg... fick liksom en liten städkick (a)
hoppas att pappa kommer hem med mina två nya gaderober idag,så att jag ska börja möblera om i rummet :)
sedan klockan 6 - 8 idag är det öppet hus på min skola,så ska vara där och fota ;)
nu ska jag ta något att äta eftersom skolmaten va sjukt äcklig'!
puss hörs sen!

blaaaao

Kategori:

idag har det inte hänt så himla mycket speciellt. Skolan som vanligt och sen varit hemma och tatt det lugnt :)
och klockan är redan 20 i 11 :o sjukt va tiden går fort! och nu är det ynka 6veckor kvar till sommarlovet :D så jävla underbart att slippa grunskolan sen och plugga det som man faktist bryr sig om ! som nog alla vet har jag valt Media på Ljud och bild skolan i Varberg! ;)
jag sitter iaf just nu och kollar efter den "perfekta" avslutnings klänningen, men hittar ingen som är liksom "DEN" :/ något tips på vart det finns snygga klänningar /kjolar? :)
nu ska jag lägga mig i sängen och prata med min bejbi :)

promenard

Kategori:

nu blire att gå ut på en långpromenard :) puss,hörs sen!

Mot skolan

Kategori:

Dagens låt
Iris - Goo Doo Dolls

Funderar på om detta ska bli skolavslutningsklänningen ;)

Kategori:

Va tycks?:)

lite från min helg

Kategori:

Tänkte berätta lite om min Valborg/helg.
vaknade upp hos Älsklingen,så åt vi frukost och sedan vid halv 4 hoppa vi in i duschen. så när vi kommer ut ur badrummet så ligger Emelie och Annie i sängen haha ^^ så börjar vi 4 fixa iordning oss inför kvällen :) halv 7 åkte vi till bua,kallt som fan vare,så vi gick till pizzerian och åt ;) sen tillbaka till båle och träffade massa sött folk :D hillevi bland anant (a) eftersom jag frös så sjukt mkt så var min älskling så söt som gav förslaget att vi skulle byta byxor,haha :D och jag hade liksom nylonstrumpbyxor på mig x) kan ju säga att han var riktigt söt i det (a) haha.
vid 12 tiden åkte vi hem till Kristian igen eftersom det va så jävla kallt :)
och idag blev vi väckta av Emelie och Annie som hoppade på oss i sängen vid 10 tiden -.- jag som sov så gott :( hihi
idag åkte jag och Kristian med mamma och pappa till äskhult by. det är en lite by där dom har bevarat galma hus :) riktigt tufft faktist att se hur det var då :)
sedan när jag kom hem har jag storstädat mitt rum ;)
bilder på äskhult by,tagna från google pga att jag inte fick med min kamera idag :)

Veckans blogg

Kategori:

1år♥

Kategori:

idag har jag och älsklingen varit tillsammans i ett år♥
kan inte fatta att det har gått så lång tid♥
Kristian, du är verkligen världens bästa kille,älskar dig över hela mitt hjärta♥♥♥