.

hej hej

Kategori:

haft lång ledigt så därför har det inte blivit någon uppdatering :) 
 
men i tisdags var det körning som gällde, riktigt roligt faktiskt! 
onsdag försov jag mig.. så blev att jag jobbade hemifrån den dagen :) sen drog vi hem till marcus på grogg. riktigt trevligt ! :D 
torsdagen spenderade jag hemma och bara tog det lugnt. fredagen blev det att kolla på fotboll, tyvvärr blev det förlust för bänared. kvällen spenderade jag hos min goda vän matilda där det blev grogg med härliga människor :) 
lördagen tog jag det också lugnt. kollade lite film på morgonen och sedan blev det körning med en utav mina favoriter, Jerry! :) kvällen var också lugn. 
 
och denna dagen har jag spenderat ute, gått en promenard,goast med hästarna , rensat på gården och sen har jag också städat mitt rum :) om ca 10 min ska jag och mamma iväg och kolla på bänareds B-lag match :) 
puss
lite bilder från dom senaste dagarna 

 

bra dag!

Kategori:

Igår va det skola som vanligt, efter lunch drog jag och Matilda upp till ps och hälsade på bland annat Pontus! ångrar lite att jag inte går där, när man träffar allt folk där... 
Sen var det iaf körlektion som gällde, börjar närma sig nu! :D 
 
När jag kom hem så storstädade jag och möblerade om i mitt rum, riktitg nöjd faktiskt! kan säga att det inte är lätt att möbler ett rum när man har en 180säng, 3 gaderober , en stor byrå och en soffa ;) men gick tillslut att få det lite bättre än innan ;) 
 
på kvällen drog jag och mamma in till stan och övningskörde, behöver vara 100% säker på rondeller, så därför fick det bli 23 rondeller som kördes igenom, kan säga att det sitter nu! ;) 
 
idag är det skola som gäller, sen har jag körlektion 15:20 och efter den kommer Dennie och hämtar mig så blir det cross körning i det underbara vädret! låter som det blir en riktigt bra dag! 
 
puss 

mina senaste dagar

Kategori:

hej på er! dåligt med bloggade men har haft lite fullt upp känner jag :) 
Valborg firade jag hemma hos marcus, i världens ände verkligen! :O var faktiskt riktigt skoj där, lagom med folk :)
sen har jag haft långledigt nu faktiskt, onsdag var vi lediga,torsdagen gjorde jag halkan tillsammans med min goda vän Pontus, fy satan va roligt! :D sen på kvällen åkte jag och några ifrån skolan upp till göteborg och var med på svt debatt, riktigt intressant! sen var vi lediga fredagen och då hade jag körlekion sedan på kvällen umgick jag med min fina vän Tobias :) 
 
igår drog jag på lokalfest i veddige med ett gott gäng goa killar, var la sådär kul där. var massa slagsmål hela kvällen och slutade med att polisen kom. thats life ;) 
blev iaf efterfest hos pontus tsm med pontus och johan. sedan slockande vi där och kan säga att jag sover aldrig emellan dom två igen haha kunde inte röra mig på hela natten ;) 
 
nu har jag legat ute och solat en stund och tänkte faktiskt ta tag i lite plugg :) 
puss! 

Tävling! vinn en snygg DOPE - keps hos Keela

Kategori:

Klicka på bilden för att komma till Keelas tävling om en grymt snygg Dope - keps !