.

Mot skolan

Kategori:

Hej, sitter på bussen påväg till skolan nu. Går till 4 idag, men eftersom jag vaknade upp sjuk så blir det nog inte så lång skoldag för min del. Puss

på det igen

Kategori:

eftersom folk har börjat tjata på mig att jag måste uppdatera bloggen så tar jag och lyssnar på dom nu ;)
har iaf varit i skolan idag, dagen gick hyfsat fort så det var okej. Har precis kollat två avsnitt utav oth, har blivit tvingad att börja kolla på den serien så ;)
sen blir det att skriva klart en engelska uppsats som ska in imorgon. och sen kanske kristian kommer förbi och hälsar på :)
puss

hej

Kategori:

hej, igår spelade vi vår sista match i korpen,och det gjorde vi med seger! 2-1, grymt bra jobbat och härligt att avsluta med vinst! vet inte ännu vilken plats vi hamnade på , men meddelar er om de när jag vet ;) 
idag var det skolan mellan 1-4 som gällde, dagen gick riktigt fort faktiskt, haha sista lektionen var ju ändå den roligaste ;) massa snack om sjuka saker haha! 
nu ska jag snart ut på en promenard hade jag tänkt. ha de bra,puss! 
 

hej igen!

Kategori:

hej igen, har haft en lång blogg paus. och det beror på att jag inte känt att jag haft lust,ork eller tid till att blogga. men har hänt en del sen jag skrev sist. Jag och Kristian har gjort slut, men vi är goda vänner nu och träffas fortfarande och snackar med varandra :) så är inte som det brukar bli med alla par som gör slut, att dom aldrig mer pratar med varandra, utan vi har kontakten vid liv eftersom vi inte vill förlora varandra. men det fick bli på detta sättet att vi gick skilda vägar. det var det absolut jobbigaste jag varit med om,och jag mådde skit flera dagar. men eftersom jag har dom bästa vännerna så tog jag mig igenom det, vill ge ett extra stort tack till min absolut finaste vän Annie! utan henne hade jag inte klarat mig igenom det,svär. fan va bra du är! så nu vet alla hur det ligger till iaf, och det känns faktiskt bra nu, klart jag saknar han och vårt förhållande, men livet är inte slut än, vi kanske hittar tillbaka till varandra en vacker dag :)
puss
 
biild bomb
världens bästa kille<3