.

Bra dag

Kategori:

dagen har varit bra :)
först skola 9-14:05 , helt okej :) sedan blev det ner till stan med Natalie och Olivia och delade ut CV :) sedan åkte jag hem och gick ut till hästarna, red även tallen barbacka för första gången. gud vad fin han är,hihi känns som jag skriver om honom ofta,men ni förstår inte hur underbar den hästen är :D
sen tog jag en lång varm dusch och sen har jag bara tatt det lugnt :) nu sitter jag och driver med en gammal kompis som jag inte har pratat med på ett år typ haha!;)
aja men nu ska jag kolla BB :D
puss!

Tjärna pengar på bloggen!

Kategori:

Vill inte alla tjärna pengar på sin blogg? är inte det något utav det smartaste sättet för en student att tjärna lite extra?:)  om du vill tjärna extra pengar på din blogg ska du absolut bli medlem på Adsetting. ett mycket enkelt och snabbt sätt att tjärna pengar på genom att lägga ut annonser på din blogg och viiiiippps så får du pengar! smart va?
så klicka på bannen här nedan och bli medlem för att sen börja tjärna pengar!:)

Elin gästbloggar

Kategori:

Tja tja Elin är här! vet ni vem jag är? klart ni gör..NI kanske undrar varför jag är vän med jolin, och svaret på den frågan är att jag inte vet..
Men tänkte va sååå snäll att gästblogga här på joleeneeessss blogg. Just nu sitter vi o lyssnar på världens bästa radio & jolin är social med sin iphone. LÄNGTAR TILL LUNCHEN, för är assss hungrig!!!!
Aja de var allt för mig, puss & kram!!!

Nu Big Brother och en go kopp kaffe!

Kategori:

Bjuder på en lagom söt bild sen innan när jag myste i älsklingens tröja :*

new shoes!

Kategori:

skolan idag var bra , älskade Elin var på besök eftersom hon kanske ska byta till Plus från Ps :D vi får hoppas!
efter skolan gick jag och Natalie ner på stan en liten stund och kollade lite. Finns seriöst inget snyggt i Varberg nu för tiden! hittade nog inte ett enda klädersplagg som jag verkligen ville ha! :/ får hoppas att det kommer in nya kläder snart!
sedan åkte jag och mötte upp mamma och då blev det nya skor och en ny fondation eftersom jag häromdagen råkade tappa den i golvet så den gick i 1000 bitar :(
nu har jag för en liten stund sedan kommit in från stallet, blev en mysig stund med hästarna sen också. gud vad jag älskar min Tallen! han va så söt när han kom in och var trött, och jag gosade med honom och klappade honom på mulen så han halvt somnade ^^min sötnos, puss på honom!
nu sitter jag och bara kollar runt lite på sidor. ska snart ta en dusch och sedan blir det BB och ta det lugnt ikväll :)
puss!

Starkt!

Kategori:

Ledsen för ingen bloggning igår, men kom verkligen inte på något roligt att skriva :p
men gårdagen var bra. skolan gick hyfsat fort,även fast vi gick 9 - kvart över 3 :)
sedan när jag kom hem så kom rasmus och lillen hem till oss, så satt vi + mille och spelade kort fram till kl 6 :p
sen blev det att åka på bugg med mamma,jennie och emil . riktigt roligt denna gången haha :p
sen efter det blev det donken med mamma för att äta glass, vågade smaka daim chilli glassen. kan verkligen säga att den var stark!
sedan blev det hemmåt och kolla på bigbrother och sen prata med älsklingen och sendan sova :)

Godmorgon

Kategori:

Godmorgon! gick faktiskt bra att komma upp idag,eller ah snozade i en halv timme, men jag kom upp iaf!:D
nu sitter jag och äter frukost men ska om 5 minuter dra ner till bussen.
vi hörs i skolan, puss!:)

Big Brother

Kategori:

sitter vid köksborder och väntar på att Big Brother ska börja!:D tycker faktiskt att det är ganska underhållande ;) speciellt när Hanna W är med,haha helt rubbad är ju den bruden !;D
ne nu ska jag göra kaffe innan det börjar,pusssss!

Min fina älskling

Kategori:

åkte hem från kristian vid 5 tiden då det blev att gå ut till stallet direkt och fixa där. och sen var jag ute och gosade lite med pollarna :) här får ni en bild på min fina Tallen. världens bästa häst,verkligen! har haft honom i snart en månad och älskar honom otroligt mycket redan!
nu ska jag sitta och kolla runt lite på olika bloggar/hemsidor och bara njuta utav den sista dagen på lovet. för imorgon är det tillbaka till Plusgymnasiet! ska la bli kul på ett sätt men inte att gå upp på morgonen (a) fast jag är glad att vi börjar kl 9 varje dag. eftersom nästan alla andra skolor börjar runt 8 nästan varje dag ;) thihi.
Peace&Out

Helt Amazing!<3

Kategori:

Våren är här

Kategori:

Så otroligt skönt vår väder det är idag! Blommorna har tillochmed börjat komma fram:D!
Sitter nu på bussen med Kristian och Alex påväg hem till dom. Igår drog som sagt vi in till stan och kollade på melodifestivalen, och Asså danny, herregud va amazing den killen är!! Helt sjukt!
Sedan gick vi till campino/akropolis och åt kebabtallrik , gottigt;)
Sen tillbaka sov typ :)
Nu när vi kommer hem ska vi äta och sen ska jag se när jag åker hem, om det blir i tid så blir det att rida i det underbara vädret :)
Puss!

Jobb Jobb Jobb

Kategori:

sitter nere i köket med kristian och skriver jobbansökan m.m medans han pluggar på sitt körkort!:)
senare idag blir det att åka in till stan och kolla melodifestivalen med kristian och några fler , mys:) hoppas såklart på att Danny går vidare!  eller vad säger ni?
Vem har ni som favorit i år ?

min favorit var såklart mattias först,men han gick ju tyvär inte vidare pga att en solbränd 50+are som inte kan sjunga tog hans plats... men nu är favoriten Danny! och Danny fyller även år idag så grattis grattis till honom! ett extra lycka till! puss!

Tjärna pengar på din blogg!

Kategori:

Vill du tjärna pengar på din blogg?
Då ska du bli medlem på Adsettings! en grymt bra sida där du lätt och snabbt tjärnar pengar på din blogg genom att lägga ut annonser. så klicka på bannen här nere för att bli medlem och börja tjärna pengar!

Sådär ja!

Kategori:

Såja, nu har jag fixat min blogg! vad tycker ni om den nya designen?:)
jag tycker iallafall att den är mycket snyggare än innan. nu håller jag på fixar lite me annosörer så att jag också kan börja tjärna pengar på min blogg :)
peace&out

under renovering

Kategori:

bloggen är som ni ser under renovering :)

Hej på er!

Kategori:

drog in till stan med Kristian,Alex och Cassandra vid halv 1 tiden idag :) då det blev att möta upp tim en stund och sedan oliver:) sen så gick vi runt på stan några timmar, men har nu kommit hem till kristian igen och väntar på mat :) Får se vad som händer ikväll :)
puss!

KÖR HÄR IGEN!

Kategori:

Hej på er igen! som ni ser så börjar jag blogga här på blogg.se igen eftersom devote bara cpar hela tiden med att det inte fungerar att gå in på deras sida, kan inte kolla devote bloggar eller någonting alls -.-"
så nu ska jag bygga upp en ny design och header sen kör jag här igen!
over and out,puss! <3