.

Onsdag

Kategori:

ledsen att jag inte har kunnat skriva, men när jag kom hem vid 4 hann jag bara kolla halva riverside sedan gick strömmen -.-" så jag,sebbe,danne,jennie,jessica och mie satte oss på jennies rum med massa ljus och flumma och spela kort ;) trodde ju bara att den skulle vara borta i aknske 20 minuter, men nej då . vid halv 9 kom den tillbaka -.- 4 och en halv timme utan ström! man kände ju sig handikappad!
aja
men vi var ju i halmstad under dagen (: skoj skoj. först var vi vid den långa stranden, sedan åkte vid till en utställning och hette "en smäll på käften" sjukt intressant! det handlade om våld och misshandel åå sånt, man fick speciellt följa en kille som heter peter,som för 16år sedan blev nerslagen. han spräckte något i huvudet så det bara forsade blod! det tog över ett år innan det hände något,allt han fick i skadostånd var 250kr?! man ba vafan liksom?! sjukt! också fick man se liksom bilder på bråtslingar , och en gubbe var liksom speciell av alla dom här,allså han var mest känd,men jag kommer inte ihåg vad han hette (aa men iaf, han och hans mamma var tsm? usch! dom hade sex åå massa skit,uuusch. också började det spridas rykten i stan om att dom var det,så han skaffade en fru, men henne mördade dom sedan? mamman blev kallad till dödstraff medans han åkte in i fängelse. också fick man se olika redskapp dom hade förr i tiden för att slå folk åå så med. så var dom i typ glas låder, och så sa våran gudie typ så här ;" aa just det här redskapet som ligger här,(allså just den som var där) använde en person för att mörda en människa i grimeton" ja ba;"fyy fan! " tyckte det var sjukt äckligt att den låg där. uuuush!
-
sedan åt vi och typ kolla fler utställningar lite på egen hand. och sedan var vi typ på en gudiead tur i halmstad,jiiipii, man hörde inte ett skit om vad hon sa och det ös regna -.-" sen åkte vi hem iaf.
Kyssen<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: